ASKIDA TABLETLER ÖĞRENCİLERE ULAŞIYOR

Gürsu Belediyesi’nce başlatılan “Askıda Tablet” kampanyası kapsamında, BUSADER tarafından temin edilen tabletler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor. “Toplumsal dokumuzun en güçlü yanlarından biri olan yardımlaşma ruhu ihtiyaç sahibi bu çocuklarımızı sarmalıyor” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmaması için başlattığımız kampanyamızda aldığımız desteklerle, çocuklarımızın alacakları eğitimlerle ışıklarını geleceğe yansıtmalarına katkı sağlıyoruz. Kampanyamıza yurt dışından bile destek gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Destek olan tüm şahıs ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi. “Işıklarını geleceğe yansıtacak çocuklarımıza, sizlerin desteğiyle tabletlerini ulaştırıyoruz” sloganıyla düzenlenen “Askıda Tablet” kampanyası kapsamında temin edilen tabletler, Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünce öğrencilere ulaştırılıyor.

Gırsu