GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

Gürsu Belediyesi başlattığı “Askıda Tablet” kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukların uzaktan eğitim almalarına destek oluyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmaması için başlattığımız kampanyamızda aldığımız desteklerle, çocuklarımızın alacakları eğitimlerle ışıklarını geleceğe yansıtmalarına katkı sağlıyoruz. Kampanyamıza bir hemşehrimizin Avusturya’dan bile destek vermesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal dokumuzun en güçlü yanlarından biri olan yardımlaşma ruhu ihtiyaç sahibi bu çocuklarımızı sarmalıyor. Destek olan tüm şahıs ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

“Işıklarını geleceğe yansıtacak çocuklarımıza, sizlerin desteğiyle tabletlerini ulaştırıyoruz” sloganıyla düzenlenen “Askıda Tablet” kampanyası kapsamında temin edilen tabletler, Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünce öğrencilere ulaştırılıyor.

GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK