BAŞKAN MUSTAFA IŞIK: “GENÇ FİKİRLERE GELECEĞE IŞIK OLMA İMKANI SUNUYORUZ”

Genç girişimciler, Gürsu Belediyesi Eurodesk Türkiye Temas Noktası sayesinde, fikirlerini hayata geçirebilecekleri platformlarla buluşturularak, geleceğe ışık olma imkanı buluyor. Tüm Avrupa'da, yararlanıcı kurumlarca gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanan Erasmus Günleri kapsamında düzenlenen programlarda, Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası da temsil edildi. “Gençlerimizin tertemiz ve koşullanmamış duygu ve düşünceleriyle ürettikleri fikirlerini, dünya gençliğiyle temas ederek ve dünya vizyonuyla bakarak geliştirmeleri için imkanlar sunuyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktamız sayesinde, genç girişimcilerimize fikirlerini hayata geçirebilme yollarını görme olanakları sunuyoruz Genç girişimcilerin ve iş dünyasının buluştuğu nokta olan Workinton ile işbirliğinde çalışmalar yapma olanağı sunduğumuz gençlerimizin başarısıyla gurur duyuyorum. Tüm gençlerimizin aslında ülkemizin geleceği için ışık olacak fikirleri olabileceğine inanıyorum. Onların fikirlerini hayata geçirmelerinde yol haritalarını çizmelerine yardımcı oluyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz Eurodesk Temas Noktamız’da, gençlerimizin tüm dünya gençliğiyle yarışabilecek gelişim düzeyine ulaşmalarına katkı sağlıyoruz. Onlar yeter ki üretsin bizler her zaman yanlarında oluruz” dedi. Gençler, program kapsamında; Avrupa fırsatları ve Erasmus Programları hakkında tecrübelerin paylaşıldığı seminere katılma olanağı buldu.

Erasmus