GÜRSU’NUN YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI HIZLA TAMAMLANIYOR

Gürsu’nun merkezine nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanı hızla tamamlanıyor.

Gürsu’nun tarihi Atatürk Caddesi’nde oluşturulan Celal Bey Millet Bahçesi, ilçe merkezine nefes aldıracak meydan düzenlemesi ve sosyal yaşam olanaklarıyla yeni cazibe merkezi olacak.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun çalışmalarla hızla oluşturulmakta olan meydanın tamamlanmasıyla Gürsulular, ilçe merkezinde nefes alabilecekleri yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un merkezine nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanımız, hemşehrilerimizin çocuklarıyla birlikte keyifle zaman geçirebileceği olanaklara sahip olarak oluşturuluyor. Yeşilin huzuruyla iç içe, şehrin kalbinde yer alan Celal Bey Millet Bahçemiz, hemşehrilerimize nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanımız olarak hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

3200 m²’likalanda hayata geçirilen meydanda; Çocuk oyun ve su oyun alanı, amfi ve sahne, bisiklet ve yürüyüş alanları, oturma alanları, wc, kafe yer almakta.

GÜRSU’NUN YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI HIZLA TAMAMLANIYOR