BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : ÇİFTLERİMİZ TARİH VE DOĞA KOKAN MEKANIMIZDA EVET DİYECEK

Gürsu Belediyesi’nce hizmete açılan Butik Otel Kır Düğün ve Nikah Salonu, kır düğünü yapmak isteyen çiftlere ev sahipliği yapıyor. Tarihi Butik Otel’in arka bahçesinde oluşturulan Kır Düğün ve Nikah Salonu, yenilenen yüzüyle, kır düğünü ve nikahı yapmak isteyen çiftleri ağırlıyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Nikah memurluğumuzun hizmet verdiği birimin bahçesi olan mekanda, başlangıçta küçük nikah törenleri yaparken, hemşehrilerimizin yoğun talebi olduğunu görünce, kır düğün ve nikah salonu oluşturduk. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu tespit ettiğimiz kır düğün salonu ihtiyacını, Butik Otelimiz’in bahçesinde oluşturduğumuz kır düğün ve nikah salonu olarak hizmet verecek bu mekanla gidermiş olduk. Butik Otel Kır Düğün ve Nikah Salonumuz, 250 kişilik kapasitesi, tarih ve doğayla iç içe, konfor ve hizmet kalitesiyle, ömür boyu birliktelik için evet diyecek çiftlerimizi ağırlamayı bekliyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Gürsu Belediyesi Butik Otel Kır Düğün ve Nikah Salonu’nda yapılacak düğün törenlerinde, çiftlerin en özel günlerini unutulmayacak güzellikte hatırlamalarını sağlamak için hizmet vermeyi amaçlıyor.

Gursu