SEL BASKININA KARŞI, GÜRSU’DA ÖNLEMLER ALINDI

Gürsu Belediyesi ekipleri, Kestel’de yaşanan sel felaketinin ardından, ilçede yaşanması muhtemel sel baskınına karşı önlemler aldı.

Alınan önlemleri yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Komşu ilçemiz Kestel Belediyesi’nde meydana gelen sel felaketinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Herşeyin üstünde değeri olan insanımızın canını korumak için, sabahın ilk ışıklarına kadar, ilçemizde de yaşanması muhtemel taşkınlara karşı önlemlerimizi ivedilikle aldık. Böyle doğal afetlerin can kaybı olmadan, hasarsız ya da en az hasarla atlatılmasını sağlayacak önlemleri de hassasiyetle alıyoruz” dedi.

Sel baskınının yaşanmasının ardından, Gürsu’da risk taşıyan noktalarda gece boyunca yapılan çalışmalarla önlemler alındı.

Gursu