BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : ”YENİ NORMALLERİ UYGULAYARAK ESKİ NORMALLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ”

Korona virüs salgını sürecinde oluşan yeni normalleşme kuralları hayatın her alanında olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinde de yenilikler getirdi.

İlçedeki esnafları ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hasbihal etmeyi özlediğimiz esnaflarımızı, yeni normallerimize özen göstererek ziyaret ediyoruz. Ayrı kaldığımız günlerde oluşan yeni ihtiyaçlar ve çözümler üzerine sohbetler ediyoruz. Yaşam normallerimizin çok farklı boyutlar kazandığı bu salgın sürecinde hepimiz bundan önceki zamanlarda sahip olduğumuz koşulların değerini çok derinden hissettik. Yeni normallerimizi uygulayarak inşallah en kısa zamanda eski normallerimize kavuşacağız “ dedi.

Yeni normal yaşam kurallarına uyarak ilçedeki esnafları ziyaret eden Başkan Işık, Gürsu’nun gelişimi yolunda yapılacak hizmetler için esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Gursu