Gürsu Üst Yapısıyla Yenileniyor

Gürsu Belediyesi, ilçedeki eskiyen ve bozulan yollardaki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Gürsu Belediyesi, asfaltlama çalışmaları kapsamında, ilçe merkezinde ve köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından Yenidoğan Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları başlattı.

İlçe genelinde eskimiş ve bozuk yol bırakmamak için çalışmaları tüm hızıyla sürdüren Gürsu Belediyesi, cadde ve sokakları tek tek asfaltlıyor.

Yenidoğan Mahallesi’ndeki asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa ışık, “Ulaşıma, kent estetiğine büyük önem veriyoruz. Yenidoğan Mahallemiz Meşelik Mevkii’ndeki altyapı sorununu yaklaşık 4 milyonluk yatırımla çözdük. Yine uzun yıllardır elektirik, su aboneliği konusunda yaşanan sıkıntıları çözdük. Altyapıya yönelik çalışmaların ardından şimdi de asfalt çalışmalarına başlandı. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Asflat çalışmaları kapsamında yapılan hizmetten mutluluk duyduklarını ifade eden mahalle halkı Başkan Işık ‘a teşekkür etti.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan yaklaşık 1,5 milyon liralık asfalt ihalesiyle 8 bin ton asfalt dökümü 2 bin ton asfalt yaması gerçekleştirilmiş olacak.

Gürsu Üst Yapısıyla Yenileniyor