Gürsulular Maneviyat İklimini Yaşatan Etkinliklerde Buluşuyor

27.04.2022 Çarşamba / 14:41

Gürsulular, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın maneviyat iklimini canlandıran sohbetiyle ruhlarını dinlendirdi.

Gürsu Belediyesi, Ramazan Ayı süresince gerçekleştirdiği programlar kapsamında düzenlediği etkinliklerle ilçe halkına Ramazan’ın manevi iklimini yaşatmayı sürdürüyor.

Gürsu Belediyesi’nin etkinlikleri kapsamında, Gürsulularla buluşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, kalplerde huzur bulmak için manevi zenginliğimizi güçlendirmenin yollarını anlattı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Ramazan Ayı’nın kalplerimize huşu veren maneviyatını gerçekleştirdiğimiz programlarla hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Sayın Mustafa Karataş hocamızın bizlere huzur veren sohbetiyle kalplerimiz ısındı. Bizlere maneviyat dolu bir gece yaşatan Sayın Mustafa Karataş hocamıza şükranlarımı sunuyorum. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimizle Ramazan coşkusunu yaşamaya bekliyoruz” dedi.

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetinin ardından, Ramazan Uysal‘ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve Ahmet Feyzi’nin ilahi dinletisinin de sunulduğu programa yoğun ilgi gösteren Gürsulular Ramazan’ın maneviyatıyla ruhlarını dinlendirdi.