GÜRSU’DA KIŞ TEMİZLİĞİ

Gürsu Belediyesi Veterinerlik Birimi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü işbirliğinde Gürsu’da rögarlarda ilaçlama yapılmakta.

Coğrafi bilgi sistemine göre yapılan çalışma kapsamında Gürsu’daki tüm rögarların ilaçlaması yapılıyor. Kanalizasyon ilaçlama çalışmalarıyla sağlıksız fiziksel ortamların oluşması önlenmiş oluyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İnsan sağlığı bizim için her şeyden öncelikli. Temizlik hizmetlerimizi titizlikle gerçekleştirerek ilçemizde insan sağlığını olumsuz etkileyecek koşulların oluşmasını önlemiş oluyoruz” dedi.

İlaçlama çalışmasının yanında insan sağlığını tehdit edebilecek sağlıksız ortamların oluşmaması için çevrede bulunan lastikler de toplanarak geri dönüşüme kazandırılmakta.

GÜRSU’DA KIŞ TEMİZLİĞİ