GÜRSU BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Gürsu Belediyesi, personelin gelişimine yönelik gerçekleştirilen eğitim programlarını sürdürüyor.

Gürsu Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen eğitim programı kapsamında, belediye personeline mevzuat eğitimi verildi.

Gürsu Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen ve iki gün süren eğitim programında, Eski Sayıştay Uzman Denetçisi Necip Turguter tarafından; Taşınır Mal Yönetmeliği, Taşınmaz Mal Yönetmeliği, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 5018 Taşınır Mal Yönetmeliği konularında eğitim verildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Çalışma arkadaşlarımızın kendilerini sürekli geliştirmesi ve hizmetlerde mevzuat eksikliklerinin yaşanmaması için eğitimlere önem veriyoruz” dedi.

GÜRSU BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR