GÜRSULULAR KUDÜS İÇİN TEK YÜREK

Gürsulular, Kudüs ile ilgili alınan kararı protesto etmek amacıyla yürüyüş yaptı.

Gürsu Merkez Camii önünden başlayan yürüyüş, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yürüyüş, “Kudüs bizimdir bizim kalacak”, “Kahrolsun İsrail”, “Kahrolsun ABD emperyalizmi” sloganları ve tekbirler eşliğinde yapıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,” Kudüs davamızdır. Sonuna kadar sahip çıkacağız. Gürsulu hemşehrilerimizle hep birlikte Kudüs için tek yürek, tek yumruk olduğumuzu göstermek amacıyla tepkimizi ortaya koyduk. Tüm İslam Alemi’ne ait olan Kudüs, bizimdir bizim kalacaktır” dedi.

Protesto yürüyüşünün ardından İHH (İnsani Yardım Vakfı) tarafından tüm sivil toplum kuruluşlarını temsilen yapılan basın açıklamasında, Kudüs ile ilgili alınan karara tepki dile getirildi.

GÜRSULULAR KUDÜS İÇİN TEK YÜREK