GÜRSU’DA KÜLTÜR COŞKUSU

Gürsulu öğrenciler “Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasın” sloganıyla sinemayla buluşuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gürsu Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler sinemayla buluşturuluyor.

Yeni Gürsu sloganıyla birçok kültürel etkinliği hayata geçirdiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak kültürel ve sportif faaliyetleri onlara sunmaya önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklere olan ilgiyi gördükçe de mutlu oluyoruz. Tüm gençlerimizi etkinliklerimize katılmaya bekliyoruz” dedi.

“Öğrenciler sinemayla buluşuyor” etkinliği kapsamında, Gürsu’daki bin 600 öğrencinin, ücretsiz sinema izlemesi sağlanacak.

GÜRSU’DA KÜLTÜR COŞKUSU