BAŞKAN IŞIK GÜNE ESNAFLARLA BAŞLIYOR

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kahvaltıda esnaflarla buluşarak istişarelerde bulunuyor.

”Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” sloganıyla, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Işık, esnaf ve halkla birlikte kahvaltı yapıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Güne esnaflarımız ve hemşehrilerimizle birlikte yaptığımız kahvaltı sohbetleriyle başlıyoruz. Hemşehrilerimizin bizlerden taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. İlçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz” dedi.

Başkan Işık, kahvaltı sırasında esnaf ve halkla yapılan sohbete konu olan talep ve önerileri sonrasında yerinde inceleyerek çözümler üretiyor.

BAŞKAN IŞIK GÜNE ESNAFLARLA BAŞLIYOR