GÜRSU’DA 20 NOKTAYA DAHA YERALTI ÇÖP KONTEYNERİ

Gürsu Belediyesi’nce, ilçedeki temizlik hizmetlerini daha etkin hale getirmek ve ilçenin vitrinini güzelleştirmek amacıyla oluşturulan Yeraltı Çöp Konteyner Sistemi genişletiliyor. Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temizlik hizmetleri kapsamında hayata geçirilen sistem; yeni 20 noktada daha oluşturularak toplamda 132 adete ulaşmış oldu. “Gürsumuz’un çağdaş kent kimliğine uygun şekilde, sahip olduğu tüm güzellikleri koruyarak gelişimini sağlamak yönündeki hassasiyeti her çalışmamızda gözetiyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kendi araç donanımımız ve personelimizle gerçekleştirdiğimiz temizlik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında hayata geçirdiğimiz ve mevcut çöp toplama araçlarımızı kullanma imkânı veren yeni sistemde, yer üstünde sadece çöp atma bacası görünmekte olup, ana konteynerlar yeraltında bulunmakta. Etap etap hayata geçirerek işlevselliğini gözlemlediğimiz ve memnun kaldığımız sistemi ilçemizin genelinde kullanma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor “ dedi. Kent kimliği açısından büyük önem taşıyan hizmet kapsamında; konteynerlarda oluşan kirlilik ve çevrede oluşan çöp yığınlarının neden olduğu çevre kirliliği önlenmiş, kent estetiği sağlanmış oldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temizlik hizmetleri kapsamında hayata geçirilen projeyle, ilçenin tamamında çöp konteynerlarının yeraltına alınması hedefleniyor.

GURSU