BAŞKAN IŞIK : “ÇOCUKLARIMIZIN IŞIKLARIYLA GELECEKLERİNİ AYDINLATMALARINA DESTEK OLUYORUZ”

Pandemi süreci nedeniyle değişen eğitim koşullarında internete bağlanma olanakları bulunmayan öğrencilerin bu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Gürsu Belediyesi’nce başlatılan “Askıda Tablet” kampanyası kapsamında temin edilen tabletler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor.

“Öğrencilerin eğitimlerini sürdürebilmeleri için olmazsa olmaz koşul haline gelen bu gereksinimlerini karşılamak amacıyla başlattığımız kampanyamızla aldığımız desteklerle temin ettiğimiz tabletleri öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmaması için başlattığımız kampanyamızla, çocuklarımızın alacakları eğitimlerle ışıklarını geleceğe yansıtmalarına katkı sağlıyoruz. Destek olan tüm şahıs ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Işık, “Işıklarını geleceğe yansıtacak çocuklarımıza, sizlerin desteğiyle tabletlerini ulaştırıyoruz” sloganıyla düzenlenen “Askıda Tablet” kampanyası kapsamında temin edilen tabletleri, eşi Sümeyye Işık ve Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte öğrencilerin evlerine giderek teslim etti.

Gürsü