GÜRSU PAZARINDA SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ

Gürsulu pazar esnafı ve Gürsulular, alınan sağlık önlemleriyle güvenli alışveriş yapma imkanı buluyor.

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince alınan önlemler ve denetimlerle, pandemi süreci kurallarıyla sağlıklı alışveriş koşulları oluşturulan Gürsu Kapalı Pazarı’nı gezen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Pazar esnafımızın ve değerli hemşehrilerimizin sağlığını korumak için pandemi kurallarıyla hizmet veren pazar alanımızda, esnaflarımıza hayırlı kazançlar, hemşehrilerimize de sağlıklı alışverişler diledik” dedi.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarının titizlikle uygulandığı Gürsu pazarındaki esnafla ve alışveriş yapan Gürsulularla sohbet eden Başkan Işık, salgından korunma tedbirlerine hassasiyetle uyulmasını istedi.

Gürsu