ENGELSİZ YAŞAM İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Gürsu Belediyesi “insana değer veren hizmetler” sloganıyla gerçekleştirdiği hizmetler kapsamında, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ile işbirliğinde engelliler ve ailelerine destek oluyor.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği yetkilileriyle birlikte engelli ve ailelerini ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Engelsiz yaşam için engellerin aşılmasında büyük emekleri olan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğimizle birlikte, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanındaydık.

İhtiyaçlarını gidermenin yanında kalben de onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik” dedi. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin ihtiyaçlarını dinleyen yetkililer, hazırlanan hediye paketlerini de sunarak, gönüllerini kazandı.

Gürsu