GÜRSULU GENÇLER DÜNYA GENÇLİĞİYLE AYNI PLATFORMDA

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından yürütülen Eurodesk Programı kapsamında, Eurodesk Temas Noktalarına yönelik olarak Ankara’da düzenlenen "Yıl sonu değerlendirme Toplantısı ”nda temsil edildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin ufuklarının enginliğiyle elde edecekleri başarılara bir nebze de olsa katkı sunmuş olmak bizim dileğimiz. Onların yollarını açarak, yanlarında olarak desteklerimizi hep sürdüreceğiz” dedi.

Dışişleri Bakanlığı Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı’yı makamında ziyaret eden Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, “Oldukça verimli geçen eğitimde birçok faydalı uygulamalar öğrenerek, bilgi alışverişinde bulunduk. Eğitimde emekleri geçen kurum yöneticilerimize, değerli eğitmen ekibimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Gürsu