BURSA

Ösym İşlemleri

Aktif Ziyaretçi
Toplam Ziyaretçi

“ ÇELİK’ DEN ÖZCܒ YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ “

Rahatsızlık geçiren ve bir süre görevinden ayrı kalan Belediye Başkanımız Orhan Özcü, başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere kendisine geçmiş olsun ziyaretine gelenlere teşekkür etti.

Bir süre önce rahatsızlık geçiren Belediye Başkanımız Orhan Özcü, ziyaretçi akınına uğradı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Milletvekili İsmet Su, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Özcü’ye geçmiş olsun deyip acil şifa dileyenlerin başındaydı.
Özcü’yü gerek makamında, gerekse evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” diyenler arasında şu isimler vardı.
Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Selami Gültekin, Emniyet Müdürü Vehbi Karadağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Öztürk, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Cüneyt Yıldız, 2. Dönem Akparti Gürsu İlçe Başkanı İbrahim Arslan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, MHP Gürsu İlçe Başkanı Suat Ermiş ve yönetim kurulu üyeleri, Gürsu Belediye Meclisi üyeleri Atilla Ödünç, Kudret Avcı Çakmak, İsmail Hacıoğlu, Halil İbrahim Reis, Mevlüt Adak, Hasan Makasçıoğlu, Salih Kocatepe, Erdal Say, Adil Ayan, İbrahim Adem Yaralı, Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Melik Zakir, İl Genel Meclisi Üyesi Bahattin Açış, Gürsu Kent Konseyi Başkan ve üyeleri, çok sayıda belediye personeli…
Belediye Başkanımız Orhan Özcü, hastalığı nedeniyle kendisini ziyarete gelip moral veren herkese teşekkür ederek, “Bir süredir görevimin başındayım ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zaten rahatsızlığım sırasında da arkadaşlarım hiç hız kesmediler. Hatta yokluğumu hissettirmemek için daha fazla çalıştılar. Belediye çalışanlarımıza ve tüm Gürsu halkına, şahsıma göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Orhan Özcü, bir belediye başkanı olarak hasta olduğu günlerde gördüğü ilgi ve destekten dolayı motivasyonunun arttığını, Gürsu için daha çok proje üretmek, ilçenin her sokağında yaşam kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Arşiv için tıklayınız
baskan-facebook-twitter