YENİDOĞAN HALI SAHASINA KAVUŞUYOR

Gürsu Belediyesi’nin her mahalleye halı saha oluşturma çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi de halı sahasına kavuşuyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Tüm mahallelerimizde halı saha oluşturulmasına yönelik hedefimiz doğrultusunda Yenidoğan Mahallemiz’de de halı saha inşaatı başladı. Hızla nüfusu artan ve gelişen Yenidoğan Mahallemiz’de, yapımı devam eden Halı Sahamız, hemşehrilerimize spor yapma imkanı sunarken, hemen yanında yer alan park da yürüyüş, piknik yapma, çocuklara oyun alanında oynama olanağı sunmakta. Halı sahamızın oluşturulmasına olan destekleri için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Gürsu Yenidoğan Mahallesi’ nde yapımı devam eden Halı Saha ile Gürsulular yeni bir sosyal yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

YENİDOĞAN HALI SAHASINA KAVUŞUYOR