GÜRSU BELEDİYESİ SÜREKLİ GELİŞİME ÖNEM VERİYOR

Gürsu Belediyesi’nce verilen hizmet içi eğitimleriyle personelin gelişimi ve güncel mevzuatı takibi sağlanmakta.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği işbirliğinde, Bodrum’da düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı’na katılan Gürsu Belediyesi personeli, mevzuata ilişkin yenilikler hakkında eğitim aldı.

E.Sayıştay 4.Daire Başkanı Abdurrahman Acar tarafından verilen “İhale Mevzuatı” konulu eğitime, Gürsu Belediyesi’nde hizmet verilen müdürlüklerde konuya ilişkin işlemleri gerçekleştiren ilgili personeller katıldı.

Eğitime katılan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Personelimizin gelişimini sağlamaya yönelik eğitimleri önemsiyoruz. Bu bağlamda tüm personellerimizin görev yaptıkları konularda eğitim almalarını sağlıyoruz” dedi.

GÜRSU BELEDİYESİ SÜREKLİ GELİŞİME ÖNEM VERİYOR