GÜRSULULAR’A GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULDU

Gürsulular, yeni düzenlemelerle gerekli tedbirler alınarak ve dezenfekte edilen kapalı pazar alanında pazar alışverişlerini yaptı.

Vatandaşları pazar alanının girişinde karşılayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Pazar alanına girişte hemşehrilerimizin ateşlerini ölçerek, dağıttığımız maskeleri kullanmalarını istedik. Zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla pazar alışverişini yapan hemşehrilerimizin salgından etkilenmemeleri için önlemlerimizi aldık. Ülke olarak tüm kurumlarımızla aldığımız korunma tedbirleri ve hepimizin bireysel önlemleriyle inşallah bu salgının daha fazla yayılmasını önleyeceğiz. Bu konudaki uyarılara hassasiyetle uymak, kendimizi ve çevremizdeki herkesi korumak için hepimizin sorumluluğu” dedi.

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çadırlar kaldırılarak daha ferah bir ortam kazandırılan kapalı pazar alanına kontrollü şekilde alınan vatandaşları sosyal mesafelerini korumaları konusunda uyarırken, 65 yas üstü vatandaşların da evde kalmalarını sağlama hususunda denetim yaptı.

Ekipler, alınan korunma tedbirlerinin ardından açılan kapalı pazar alanında; tezgah mesafeleri, hijyen ve çizgi denetimleri, açıkta ürün satışı konularında, pazar esnafına bilgilendirme yaptı.

Gursu