GÜRSULULAR MANEVİYATIN SICAKLIĞINI BİRLİKTE YAŞIYOR

Gürsu protokolü seher vakitlerinde, ilçedeki camilerde, ilçe halkıyla buluşarak maneviyatın sıcaklığını birlikte yaşıyor.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla, “Seher vakti buluşmaları” sloganıyla gerçekleştirilen program kapsamında, sabah namazında, Bilali Habeşi Camii’nde biraraya gelindi.

“Maneviyatın sıcaklığını hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah namazının huzurunu ve seher vaktinin bereketini hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hem manevi değerlerimizi birlikte yaşıyoruz, hem de biraraya geldiğimiz tüm ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişareler yapma imkanımız oluyor” dedi.

Seher vakti buluşmaları kapsamında biraraya gelen Gürsu protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkı, birliktelik, kardeşlik, hemşehrilik duyguları içerisinde sabah namazını kılıyor ve ardından birlikte çorbalarını içerek sıcak sohbetler ediyor.

Gursu