GÜRSU’NUN DAĞ YOLLARINDA KARLA MÜCADELE

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan tuzlama çalışmalarıyla dağ yollarındaki kar yağışının ulaşımı engellemesi önleniyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Henüz ilçe merkezimizde gerçekleşmeyen kar yağışı, ilçemizin dağ yollarında ve mahallelerinde etkisini göstermekte. Dağ bölgemizde yer alan; Ericek, Dışkaya ve İpekyolu Mahallelerimiz’e ulaşımın aksamaması ve hemşehrilerimizin kış koşullarından olumsuz etkilenmemesi için yollarda tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Adrenalin Parkımız’a da ulaşımın aksamaması için çalışmalarımız yoğun olarak sürmekte” dedi.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla çalışmaları yoğun olarak sürdüren Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dağ yollarında tuzlama çalışmalarının yanında gereken noktalarda da greyder yardımıyla yollardaki karı temizlemekte.

Gursu