BİSİKLETÇİLER ATATÜRK ANISINA SAYGI YARIŞINDA BULUŞTU

10 Kasım dolayısıyla “Gazi Mustafa Kemal’e Saygıyla” başlığı altında Gürsu’da düzenlenen “Gürsu Adrenalin Park Bisiklet Tırmanma Yarışı” bisikletçileri buluşturdu.

Gürsu Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu işbirliğinde düzenlenen “Gürsu Adrenalin Park Tırmanma Yarışı” heyecan dolu anlar yaşattı.

Gürsu merkezde Atatürk Anıtı önünden başlayan ve 21 km’lik parkurda gerçekleşen yarış Gürsu Adrenalin Park’ta son buldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anarken, O’nun anısına, vatanımızı emanet ettiği gençlerimizle bu organizasyonu gerçekleştirdik. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği vatanımız, tarihine, vatanına, geleceğine sahip çıkan, spor yaparak sağlığını koruyan, bedenen, ruhen sağlıklı gelişmiş nesillerle ilelebet korunacaktır. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek ve onların spor yapma imkanlarını arttırmak yönünde hizmetler yapıyoruz. Bugün de bisiklet sporuna gönül vermiş gençlerimizle biraraya gelerek, hem ilçemizin doğal güzelliklerinin keyfini birlikte çıkardık hem de sağlıklı yaşam için sporun önemini vurgulamış olduk. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek Belediyemiz çatısı altında etkinlikler yapmaya teşvik ediyoruz. Onların gözlerindeki mutluluk ışıltısını görmek bizleri de mutlu ediyor. Etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Bisiklet Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Nuri Tutal, yarışın sorunsuz ve keyifle gerçekleştiğini belirterek Gürsu Adrenalin Park Tırmanma Yarışı’nın gelecek yıllarda da yapılacağının müjdesini verdi.

Gürsu’nun doğasının keyfine vararak adrenalin dolu yarışları izleyen katılımcılar, bisikletçilerle birlikte heyecan dolu anlar yaşadı.

Yıldız A, Yıldız B, Gençler, Elitler ve Master kategorilerinde düzenlenen ve çeşitli illerden 120 bisikletçinin katıldığı “Gürsu Adrenalin Park Tırmanma Yarışı” Adrenalin Park’ta düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Gürsu