GÜRSU YENİ PAZAR YERİ MAYIS’TA HİZMETTE

Gürsu Yenidoğan Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Ak Parti İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu Gürsu Yenidoğan Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Normalde 600 gün olan iş bitirme süresini revize ederek 400 güne çektiklerini belirten Başkan Aktaş, “Gürsulu hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Mayıs ayına varmadan, bu inşaatı tamamlayacağız. Çok fonksiyonel bir bina ortaya çıkacak. Her şeyden önemlisi, bölgede yoğun bir otopark ihtiyacı var. Dertlere çare olan güzel bir alan olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Işık, “Yenidoğan Mahallemiz’in en önemli ihtiyaçlarındandı pazar yeri. Hemşehrilerimiz artık çok daha ferah ve rahat bir alanda keyifle alışverişlerini yapabilecek. İlçemize önemli bir yatırımın daha kazandırılmasında verdikleri destek için Sayın Başkan Aktaş’a teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kapalı pazar alanı ve otopark projesi, 2 bin 745 metrekare taban alanı üzerinde toplam 5 bin 490 metrekare inşaat alanına sahip. Yapı; bodrum, zemin ve çatı katından oluşuyor. Bodrum katı kapalı otopark, çatı katı açık otopark, zemin katı ise pazar alanı olarak planlandı. Bir pazar alanı olarak gerekli olan donanımın çok ötesinde, zabıtadan güvenlik merkezine, bebek bakım odasından bay-bayan mescitlere varana kadar tüm detayların düşünüldüğü tesisin kaba imalatları tamamlandı, zemin döşeme çalışmaları ise sürüyor.

GÜRSU YENİ PAZAR YERİ MAYIS’TA HİZMETTE