GÜRSU BELEDİYESİ MÜDÜRLERİ YÖNETİM BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Gürsu Belediyesi birim müdürleri için düzenlediği “Yönetim Becerileri Geliştirme Eğitimi” ile müdürlerin yöneticiliklerini geliştiriyor.

Gürsu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün planlaması ve Marmara Belediyeler Birliği’nin desteği ile düzenlenen “Yönetim Becerileri Geliştirme Eğitimi” ile müdürlerin ve personellerin motivasyonunun, veriminin arttırılması hedefleniyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemizde görev yapan müdürlerimiz ve personellerimizin en verimli şekilde görevlerini yerine getirmeleri için gelişimlerini sağlamaya önem veriyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın yüksek motivasyonla, keyifle, işlerini severek çalışmaları hemşehrilerimize sunulacak hizmetin kalitesini de yükseltecek en önemli noktalardan biri. Tüm çalışma arkadaşlarımızın gelişimi ve motivasyonuna ilişkin eğitimlerimiz devam edecek. Emekleri için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitmen Angela Teresi tarafından verilen eğitimler kapsamında; yöneticilik, motivasyon, kişisel gelişim, kurum içi iletişim, personelle iletişim v.b. konularda eğitimler verildi.

Gürsu Adrenalin Park ve Marmara Belediyeler Birliği’nde düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitimlere katılan müdürler, İstanbul’daki eğitimin ardından da rehber eşliğinde İstanbul’un tarihi yerlerini gezme olanağı buldu.

Gürsu