GÜRSU’DA CUMHURİYET’İN COŞKUSU SOKAKLARI AYDINLATTI

Gürsu protokolü ve ilçe halkı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenlerde biraraya geldi.

Kutlama programları kapsamında, ilçe merkezinde, Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve halkın katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

“Cumhuriyet’i sevmek, Cumhuriyet’i korumak hizmetlerle olur” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Cumhuriyet hepimizin, hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Gençlerimizin aydınlık yarınlarımızı oluşturmaları için, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkma sorumluluğuyla yetişmelerini sağlamak bizlerin görevi. Bu amaçla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız’ı başta gençlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizle birlikte kutlamak istedik. Millet olarak, bayramlarımızda hissettiğimiz bu birlik olma, kenetlenme duygusunu tüm zamanlarda hissetmemiz, nice Cumhuriyet Bayramları’nı hep birlikte coşkuyla yaşamamız temennisiyle, bayramımız kutlu olsun ” dedi.

Törenin ardından, Başkan Işık ve Gürsu protokolü ilçe esnafına Türk bayrakları hediye ederek,  Cumhuriyet’in ilanının 96.yıldönümünün coşkusunu ilçe halkıyla paylaştılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, gece düzenlenen fener alayı yürüyüşü ve gösterilerle Gürsu sokaklarını aydınlattı.

GÜRSU’DA CUMHURİYET’İN COŞKUSU SOKAKLARI AYDINLATTI