GÜRSULULAR RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR

Gürsulular, Ramazan Ayı’nın bereketini bu yıl da toplu iftar programlarında hep birlikte yaşıyor.

Gürsu Kent Meydanı’nda, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan iftar çadırında, Ramazan’ın bereketi Gürsulular’ı buluşturuyor.

İftar çadırında Gürsulularla birlikte orucunu açan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Ramazan Ayı’nın manevi yoğunluğunu, bereket, paylaşım ve birliktelik duygularıyla hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. İnşallah bu yıl da, iftarlarda, sahurlarda, teravihlerde hemşehrilerimizle biraraya geleceğiz. Bizi biz yapan en önemli değerlerden olan Ramazan Ayı’nın coşkusunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Bu birliktelik ve paylaşım ruhunun tüm zamanlarda yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

Ramazan süresince açık kalacak olan çadırda, 1400 kişiye iftar yemeği sunulmakta.

GÜRSULULAR RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR