GÜRSU BELEDİYESİ KAMUSAL ALANLARA BAKIM YAPIYOR

Gürsu Belediyesi’nce, ilçedeki kamusal alanlar, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla daha konforlu hale getirilmekte.

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; ilçedeki okullar, camiler, sağlık ocakları ve benzeri kamu kurumlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirmekte.

Çalışmalar kapsamında; ilçedeki kamu binaları ve okulların bahçelerinde çevre düzenlemeleri, yeşillendirme ve boyama çalışmaları yapılmakta. Camilerin bahçe düzenlemeleri ve ağaç budama işlemlerinin yapıldığı çalışmalar kapsamında, tüm kamu kurumlarında boyama, iç teçhizat yenileme ve onarım çalışmaları yapılmakta.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizin kamu hizmetlerini en iyi koşullarda almasını sağlamak amacıyla, tüm kamu kurumlarımızda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz.  Okullarımız, camilerimiz, sağlık ocaklarımız ve diğer kamu kurumlarımızda yaptığımız bu çalışmalarla, hem ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hem de tüm kurumlarımızın çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce yapılan bu çalışmalarla, yüzde yedi oranındaki artış hızıyla nüfusu 91 bine ulaşan ve en hızlı büyüyen ilçe olan Gürsu’da kamu hizmetlerinin kalitesine konfor katmak amaçlanıyor.

GÜRSU BELEDİYESİ KAMUSAL ALANLARA BAKIM YAPIYOR