GÜRSULU GENÇ BİSİKLETÇİLERDEN İKİNCİLİK MADALYASI

Gürsu Belediyesi’nin desteklediği genç bisikletçiler, 8. Boce Dağ Bisikleti Gece Yarışı’nda ikincilik kazandı.

Gürsu Belediyesi’nin desteğiyle yarışa katılan Gürsulu bisikletçilerden Emre Razı, 38 kişinin start aldığı Yıldızlar kategorisinde yarışarak ikincilik madalyasını Gürsu’ya kazandırdı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Genç sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar bizler için spor alanında yaptığımız yatırımların meyveleri. Tüm spor branşlarında desteklediğimiz sporcularımızın Gürsumuz’un adını böyle güzel başarılara taşımaları bizleri gururlandırmakta. Genç bisikletçilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile 8’incisi düzenlenen Boce Dağ Bisikleti Gece Yarışı’nda bisiklet tutkunları bir araya geldi. Maçka Demokrasi Parkı'nda oluşturulan parkurda Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular yarıştı.

GÜRSULU GENÇ BİSİKLETÇİLERDEN İKİNCİLİK MADALYASI