BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, GÜRSUMUZ’UN SU ŞEHRİ KİMLİĞİNİ ŞADIRVANLARLA TAÇLANDIRIYORUZ

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “GÜRSUMUZ’UN SU ŞEHRİ KİMLİĞİNİ ŞADIRVANLARLA TAÇLANDIRIYORUZ”

Gürsu Belediyesince ilçenin merkez noktalarına yerleştirilen şadırvanlarla ilçenin kent estetiği geliştiriliyor.

Gürsu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Osmanlı mimarisinde oluşturulan şadırvanlar Gürsu’nun merkezi ve yeni mahallerine yerleştirilmekte.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin kent estetiğini geliştirmeye yönelik çalışmalarımız kapsamında caddelerimizi şadırvanlarla donatıyoruz. Gürsumuz’un tarihinin ve isminden gelen suyun simgesi olarak oluşturduğumuz şadırvanlarla ilçemizi taçlandırıyoruz  “dedi.

Gürsu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında oluşturulan ve yapımı devam eden yeni şadırvanlarla toplamda 16 adet şadırvan Gürsu’nun vitrinini süsleyecek.