BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, “HASTALARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİN İYİLEŞMESİNE DESTEK OLUYORUZ”

Gürsu Belediyesi, “İnsana değer veren hizmetler” sloganıyla gerçekleştirdiği sosyal yardımlar kapsamında, kişilerin yaşam kalitesini arttırmak ve ailelere destek olmak amacıyla yardım hizmetlerinde bulunuyor.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan sosyal yardımlar kapsamında; hasta, yaşlı bakımı, hasta nakil hizmeti ve engelli sandalyesi verilmekte.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bakım hizmetlerimizle hastalarımızın yaşam kalitelerinin iyileşmesine destek olmayı amaçlıyoruz. Bunun yanında maneviyatın iyileştirici gücüne inanarak, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın da her daim yanlarında olarak ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyoruz. Sağlık hizmetlerimiz kapsamında temin ettiğimiz engelli sandalyelerinin teslimini yaparken hastalarımızın mutluluğu bizlere daha da fazla hizmet etme gücü vermekte. Doğuştan omurilik rahatsızlığı olan Kerem bebeğimizin kendisi için özel tasarlanan arabasına kavuştuğundaki mutluluğunu anlatan yüzündeki gülücük her şeye değer” dedi.

Gürsu Belediyesi, engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz  evde sağlık ve sosyal destek hizmeti sunuyor.

Tam donanımlı ambulans, doktor ve hemşire kadrosuyla sunulan hizmet kapsamında, evde, hastanede bakım ve hasta nakil hizmetleri gerçekleştirilmekte.

Belediyeye başvuran hasta ve yaşlıları düzenli olarak ziyaret eden ekipler, hasta muayene ve ambulansla hasta nakil hizmetlerini sunuyor.