BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, ORTAK AKLIN GÜCÜYLE GÜRSUMUZ’A HİZMET EDİYORUZ

Gürsu protokolü ve ilçe halkı, “Seher Vakti Buluşmaları” kapsamında, Gürsu Fetih Camii’nde biraraya geldi.

Gürsu Belediyesi, Gürsu İlçe Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinde organize edilen ve Gürsu protokolüyle ilçe halkını biraraya getiren seher vakti buluşmalarıyla sabah namazının huzuru paylaşılıyor.

“Seher vaktinin bereketini ve sabah namazının huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Birlikteliğin, kardeşliğin sıcaklığını seher vakitlerinde hemşehrilerimizle yaşıyoruz. Gürsumuz’un geleceği ve huzuru için istişarelerde bulunuyor ve dualar ediyoruz. Ortak aklın gücüyle Gürsumuz’a hizmet için çalışıyoruz” dedi.

Seher vakti buluşmaları kapsamında, Gürsu protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkı Fetih Camii’nde biraraya geldi. Cemaatle sabah namazı kılan Gürsu protokolü, namazın ardından ilçe halkıyla birlikte çorba içerek, kahvaltı yaptı ve sohbet etti.

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, ORTAK AKLIN GÜCÜYLE GÜRSUMUZ’A HİZMET EDİYORUZ