GÜRSU’NUN PARKLARI VE CADDELERİ ÇİÇEK AÇIYOR

Gürsu Belediyesi’nce ilçenin parklarında ve caddelerinde yapılan çalışmalarla Gürsu çiçek açıyor.

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan çiçeklendirme çalışmaları kapsamında, ilçenin park ve caddeleri hercai menekşelerle renkleniyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çiçeklerin oluşturduğu renklerle dolu parklar ve caddelerimizle Gürsumuz’u renklendirerek, ilçemizin görselliğini canlandırıyoruz. Hemşehrilerimizin, yemyeşil ve çiçeklerle bezenmiş parklarda çocuklarıyla keyifle zaman geçirebilmesi, caddelerimizde aynı keyifle dolaşabilmesi için çalışıyoruz. Gürsumuz’un her alanda çağdaş şehir kimliğini kazanması hedefiyle hizmetlerimizi yönlendiriyoruz” dedi.

Gürsu’nun parkları ve caddeleri yapılan çiçek dikim çalışmalarıyla gökkuşağı renkleriyle  bezendi.

GÜRSU’NUN PARKLARI VE CADDELERİ ÇİÇEK AÇIYOR