GÜRSU, TÜRKÜLERİN VE ŞİİRLERİN IŞIĞIYLA PARLADI

Gürsu Belediyesi ve Gençleşen Türküler Proje Topluluğu işbirliğinde “Dünden Bugüne Destan Yazanların Öyküsü Türkülerimiz ve Şiirler” etkinliği gerçekleştirildi.

“Kültür Kenti Gürsu” sloganıyla, Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Faruk Anbarcıoğlu ve Gençleşen Türküler Proje Topluluğu’nun katılımıyla gerçekleştirilen gecede Gürsulular türkü ve şiir dolu saatler yaşadı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Dünden bugüne destan yazanların öyküsü, Anadolumuz’un sesi olan türkülerimiz ve şiirlerimizin sıcaklığında buluştuk. Bizi biz yapan en önemli değerlerimizden türkülerimiz, manevi zenginliklerimizi anlatır. Türkülerimiz; örfümüzü, adetimizi, geleneklerimizi, törelerimizi yaşatır. Hemşehrilerimizle biraraya geldiğimiz bu keyifli gecemiz, türkülerimiz ve şiirlerin ışığıyla parladı. Bizlere bu duygu dolu geceyi yaşatan ve kendi yazdığı Bursa’yı anlatan şiirini hediye eden Sayın Faruk Anbarcıoğlu’na ve Gençleşen Türküler Proje Topluluğu üyelerine teşekkür ediyorum ” dedi.

Türküler ve şiirlerle coşulan geceye; Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu protokolü, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, derneklerin yönetici ve üyeleri ile Gürsulular katıldı.

GÜRSU, TÜRKÜLERİN VE ŞİİRLERİN IŞIĞIYLA PARLADI