BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, BİZ TÜM RENKLERİMİZLE BÜYÜK VE GÜZEL BİR AİLEYİZ

Gürsu Belediyesi’nin desteği ve Gürsu Ardahanlılar Derneği’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen “19.Geleneksel Kaz Gecesi” Ardahanlılar’ı biraraya getirdi.

Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümünde düzenlenen “19.Geleneksel Kaz Gecesi” birliktelik duygusu içerisinde gerçekleştirildi.

“Biz tüm renklerimizle büyük ve güzel bir aileyiz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçe halkımızı, renkli kültürel zenginliklerimizi paylaşabilecekleri böyle güzel etkinliklerde buluşturmak bizleri mutlu ediyor. Gürsumuz, farklı bölgelerden gelen vatandaşlarımızın, birlik ruhuyla huzur içinde yaşadığı bir kent. Bizi biz yapan tüm değerlerimizle bütün olmamızı pekiştirecek böyle güzelliklere ihtiyacımız var. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelerek Gürsumuz’a yerleşen hemşehrilerimizin yöresel değerlerini yaşatacağı böyle güzel etkinliklerin gerçekleştirilmesi için Belediye olarak desteklerimiz sürecek. Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümünü de kutladığımız bu gecenin birliktelik duygularını pekiştirmesini diliyorum” dedi.

Türküler ve halaylarla birlikteliğin coşkusunun yaşandığı gecede halk oyunları gösterisi de sunuldu. Gürsu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar doyasıya eğlendi.

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, BİZ TÜM RENKLERİMİZLE BÜYÜK VE GÜZEL BİR AİLEYİZ