ANASAYFA HABERLERİMİZ Gürsulu Şehidin İsmi Park Ve Çeşmede Yaşatılacak

Haberlerimiz

Gürsulu Şehidin İsmi Park Ve Çeşmede Yaşatılacak

Gürsu Belediyesi, Şehit Polis Salih Hüseyin Parça’nın ismini verdiği park ve çeşmeyi hizmete açtı.

Gürsu Belediyesi, farklı projelerle ilçeye değer katarken, şehitlerin isimlerini de yaşatacak hizmetlere imza atıyor.

İstiklal Mahallesi’ ne nefes aldıranŞehit Polis Salih Hüseyin ParçaParkı’nın açılışı, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu İlçe Jandarma Komutan Vekili Fatih Erdoğan, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir,  ilçe protokolü, şehit polis Salih Hüseyin Parça’nın anne ve babasıve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye personel yaptığı çevre düzenlemesi ve oyun aletleri ile tasarruf sağlandığını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bu park ile birlikte 8 yeni park ve 4 parkın revizyonu için ihaleye çıkmıştık. 250 bin liradan çıkılan ihaleye kimse başvuruda bulunmadı. Biz de kendi imkanlarımızla 100 bin liraya mal ettik. Bütün parklara şehitlerimizin adını vermeye çalışıyoruz. Bu parka şehit polis Salih Hüseyin Parça’nın ismini verdik. Şehidimizin babasına sorduğumuzda ise çeşme yapılmasını istedi. Biz de evinin karşısına bir çeşme yaptırdık. İnşallah su içen herkes şehidimiz için bir dua eder. Parkımız ve çeşmemiz herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediyenin kendi imkanlarıyla oluşturulan Park, dualar eşliğinde açılırken, açılışın ardından parkta gönüllerince oynayan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.

Gürsu Belediyesi’ nce, yine Şehit PolisSalih Hüseyin Parça’nın adına yaptırılan çeşmenin de açılışı yapıldı.

Gürsulu Şehidin İsmi Park Ve Çeşmede Yaşatılacak