ÖĞRENCİLER OLİMPİYAT COŞKUSUNU BAŞKAN IŞIKLA PAYLAŞTI

Uluslararası Matematik ve Fen Olimpiyatları’nda Gürsu’yu temsil edecek öğrenciler için konferans düzenlendi.

Hamdi Çalış İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen konferans Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Aydınlık yarınlarımızın mimarları olacak bugünün çocuklarının bilimin ışığında gelişimi için bizler de destek olmaya çalışıyoruz. Bilimsel konferanslar, kültür, sanat faaliyetlerimizle çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak istedik. Öğrencilerimizin olimpiyatlardan başarıyla dönmelerini temenni ediyorum. Onların gözlerindeki pırıltı bizleri de heyecanlandırdı. Hepsine zihin açıklığı diliyorum” dedi.

“Ülkem İçin Sıra Bende” yazılı tişörtler giyen öğrenciler Başkan Işıkla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÖĞRENCİLER OLİMPİYAT COŞKUSUNU BAŞKAN IŞIKLA PAYLAŞTI