GÜRSU ESNAFI BAŞKAN IŞIK’I AĞIRLADI

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” nda esnaflarla kahvaltı yaparak ilçenin gelişimine ilişkin soruları yanıtladı.

Gürsu Yeşil Artvin Kıraathanesi’nde esnaflarla biraraya gelen Başkan Işık, Gürsu’nun çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimine değer katacak vizyon projeler hakkında bilgiler sundu.

İlçede yapılan hizmetlere ilişkin yöneltilen soruları cevaplayan Başkan Işık, kamulaştırma çalışmalarını anlattı ve “Hemşehrilerimizin beklentileri öncelikli olmak üzere, ilçemize değer katacak hizmetleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Esnaflarımıza misafir olarak hep birlikte yaptığımız kahvaltı programlarında da hizmetlerimize ilişkin öneri ve talepler üzerine sohbet ediyoruz. İlçemizin gelişimi için, tüm dinamiklerimizi biraraya getiren bir sinerji yakalamamızın önemini biliyoruz. Bu bağlamda bizlere iletilen tüm fikirleri dikkate alıyoruz” dedi.

Başkan Işık, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Ak Parti Gürsu İlçe Teşkilatı yetkilileri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

GÜRSU ESNAFI BAŞKAN IŞIK’I AĞIRLADI