BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, YENİ GÜRSU’YU OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “YENİ GÜRSU’YU OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gürsu Belediyesi, ilçenin çağdaş kent kimliğiyle gelişimini sağlamaya yönelik üstyapı çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, köyden mahalleye dönüşen mahallelerdeki cadde ve sokaklar, parke, bordür ve tretuvar çalışmalarıyla yenileniyor.

“Nüfusu hızla artan ilçemizin cadde ve sokaklarının, gerek altyapı gerek üstyapısıyla, gelişime ve kent kimliğimize uygun olarak yenilenmesini sağlıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çalışmalarımız kapsamında yeni yerleşim alanlarında üstyapı eksikliklerini tamamlarken, eskiyen üstyapının da yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz. Köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizin meydanları öncelikli olmak üzere tüm üstyapılarını yeniliyoruz. İlçemizin şehirleşme kimliğini geliştirmek amacıyla yaptığımız üstyapı çalışmalarımızla vitrinini güzelleştiriyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını en etkili ve tasarruflu şekilde kullanarak, en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışıyoruz. Yeni Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle, ihtiyaçlar doğrultusunda, en hızlı ve kalıcı çözümler üretme bilinciyle hizmet ediyoruz. Altyapı ve üstyapıda sorunsuz bir ilçe oluşturmak çabasıyla çalışmalarımızı belirlenen planlama doğrultusunda gerçekleştirilmekteyiz” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan planlamayla, ilçe genelinde devam etmekte olan üstyapı çalışmaları kapsamında Cambazlar Mahallesi’nin üstyapısı yenilendi.

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, YENİ GÜRSU’YU OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ