BAŞKAN IŞIK, “SABAH SOHBETLERİMİZLE ESNAFIMIZIN NABZINI TUTUYORUZ”

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” yla sabahları esnaflarla kahvaltıda buluşan Başkan Işık, esnafın beklentilerini ve Gürsu için önerilerini dinliyor.

Sabahları esnaflarla biraraya gelerek kahvaltı yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gümüşkaya Kıraathanesi’nde birlikte kahvaltı yaptığı esnafların talep ve önerilerini dinledi.

“Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz” diyen Başkan Işık, “Gürsu hepimizin. İlçemizin gelişimi için, tüm dinamiklerimizi biraraya getiren bir sinerji yakalamamızın önemini biliyoruz. Gürsumuz’un gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu amaçla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sohbetlerimize konu olan olumsuzlukları da yerinde inceleyerek sorunu çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Başkan Işık, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Ak Parti Gürsu İlçe Teşkilatı yetkilileri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

BAŞKAN IŞIK, “SABAH SOHBETLERİMİZLE ESNAFIMIZIN NABZINI TUTUYORUZ”