GÜRSULULAR MEKKE’NİN FETHİNİ ANDI

İslam alemi için büyük önem taşıyan Mekke’nin Fethi, Gürsu’da düzenlenen programla anıldı.

Gürsu Belediyesi ve Gürsu Bilali Habeşi CamiiDerneği işbirliğinde düzenlenen Program kapsamında; Osman Bostancı tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti,  Recep Altaş, Muhammed Kırmızı ve Ramazan Uysal tarafından ilahi dinletisi, Mehmet Enis Taş tarafından da vaaz sunumları gerçekleştirildi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Ak Parti İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve ilçe halkının katıldığı program minnet ve huşu duyguları içerisinde gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “2018 yılının son saatlerinde, hemşehrilerimizle birlikte, Mekke’nin kutlu fethini andık. Manevi duygularla gerçekleştirdiğimiz programımızı dini değerlerimize olan duyarlılığı canlı tutmak ve gelecek nesillere aktarmak adına gerçekleştirdik. Merhamet ve adaletin timsali Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Mekke’nin fethi sırasında ortaya koyduğu tutum İslamiyet’in ruhunu yansıtması açısından da büyük önem taşımaktadır. ” dedi.

Gürsu Bilali Habeşi Camii’nde  düzenlenen program, Gürsulular’ın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

GÜRSULULAR MEKKE’NİN FETHİNİ ANDI