GÜRSULULAR SEHER VAKTİNİN BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR

Gürsu protokolü seher vakitlerinde, ilçedeki camilerde, ilçe halkıyla buluşarak seher vaktinin bereketini paylaşıyor.

Gürsu Belediyesi ve Gürsu İlçe Müftülüğü işbirliğinde organize edilen ve Gürsu protokolüyle ilçe halkını biraraya getiren seher vakti buluşmalarıyla, birliktelik, kardeşlik, hemşehrilik duygularının yaşanması sağlanıyor.

“Sabah namazının huzurunu ve seher vaktinin bereketini hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde manevi değerlerimizi yaşıyoruz. Gürsumuz için sohbet etme imkanı buluyoruz” dedi.

Seher vakti buluşmaları kapsamında, Gürsu protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkı Ulukubbeli Camii’nde biraraya geldi. Cemaatle sabah namazı kılan Gürsu protokolü, namazın ardından ilçe halkıyla birlikte çorba içerek sohbet etti.

GÜRSULULAR SEHER VAKTİNİN BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR