BAŞKAN IŞIK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Gürsu Kapalı Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Işık, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

“Tarım kenti olan ilçemizin pazarlarında, hemşerilerimizin rahatça alışveriş yapabilmesi için gerekli tüm koşulları sağlamaya çalışıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Pazar esnafımızın da en iyi koşullarda satış yapabilmesi için uygun ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Esnafımızın talepleri doğrultusunda gerek pazar alanındaki ihtiyaçları gerek zabıta hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. Tarım alanında dünya çapında ürünleriyle ön plana çıkan Gürsu’muzun pazarları ürünlerinin çeşitliliği ve kalitesiyle öne çıkmakta. Bizler de hizmetlerimizle bu kaliteyi korumaya özen gösteriyoruz ” dedi.

Pazar esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Işık, esnafın taleplerini dinledi ve onlarla birlikte satış yaptı.

BAŞKAN IŞIK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ