BAŞKAN MUSTAFA IŞIK , GÜRSUMUZ’DA ENGELSİZ YAŞAM OLUŞTURUYORUZ.

Gürsu Belediyesi, Gürsu’nun, engelli vatandaşların rahatça yaşayabileceği bir kent olarak gelişmesini sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yapıyor.

“İnsana değer veren projeler” sloganıyla hizmetlerini sunan Gürsu Belediyesi, engelli vatandaşlar için; engelli aracı şarj istasyonları, asansörler, engelsiz yaşam parkı, engelli araç yardımları, kaldırım ve yol çalışmaları gerçekleştirmekte.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarını kolaylaştırmak amacıyla belediyecilik hizmetleri kapsamında önemli çalışmalar yapmaktayız. Bu bağlamda, sosyal yaşam alanlarındaki fiziksel koşulları engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak oluşturuyoruz. Engelli şarj istasyonları sayesinde de araç şarjı biten vatandaşlarımıza kolaylık sağlamış olduk. Ayrıca düzenlediğimiz, beceri kursları, eğitimler,gelişim seminerleri, geziler etkinlikler ve benzeri birçok faaliyetle de engelli vatandaşlarımızın ve ailelerine destek oluyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen engelli sandalyesi yardımlarıyla, engelli vatandaşların yaşam koşullarının daha kolay olması için destek olunuyor.

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK , GÜRSUMUZ’DA ENGELSİZ YAŞAM OLUŞTURUYORUZ.