GÜRSULULAR SEHER VAKTİNDE BULUŞUYOR

Gürsu’da, seher vakti biraraya gelerek cemaatle sabah namazı kılan Gürsu protokolü, namazın ardından ilçe halkıyla birlikte çorba içerek sohbet ediyor.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, GİHMED, TÜGVA ve İHH işbirliğinde, “Seher vaktinde şehrin kalbinde Gürsulular buluşuyor” sloganıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Zafer Camii’nde sabah namazında biraraya gelindi.

“Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, hem manevi değerlerimizi birlikte yaşıyoruz, hem de biraraya geldiğimiz tüm ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişareler yapma imkanımız oluyor” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah namazının huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.” dedi.

GÜRSULULAR SEHER VAKTİNDE BULUŞUYOR