ANASAYFA HABERLERİMİZ Bursa Gürsu Çiçek Açıyor

Haberlerimiz

Bursa Gürsu Çiçek Açıyor

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce ilçe genelinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları sürüyor. Kent Meydanı'nda yapılan yeşillendirme çalışmalarıyla ilçenin kent estetiği tazeleniyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, Gürsu'daki bütün parkların yenileme ve peyzaj çalışmalarını yoğun olarak sürdüren belediye, ana güzergahlarda da peyzaj çalışmaları yapıyor. Mevsimlik çiçek diken gerçekleştiren ekipler, parklarda bulunan eksiklikleri de gideriyor.

Belediye Başkanı Mustafa Işık, "İlçemizi güzelleştirmeye yönelik çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Alt ve üst yapısıyla ihtiyaca göre hızla yenilenen ilçemizin renkli vitriniyle de göz doldurması yönünde çevre düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Birçok türde mevsimlik çiçek diken ekipler, ilçenin tarihi Zafer Meydanı'nda bulunan kavşağı Acem halısı çiçeğiyle renklendiriyor.

• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır