GÜRSU’NUN CADDELERİ KABLOLARDAN ARINDIRILIYOR

Gürsu’da, elektrik kablolarının, ana arterlerde yeraltına alınmasının ardından, diğer caddelerde de yeraltına alınmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Gürsu Belediyesi ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) işbirliğinde yapılan çalışmalar kapsamında İstiklal Mahallesi’nde bulunan caddelerde elektrik kabloları yeraltına alınıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Elektrik tellerinin taşıdığı tehlike ve oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla UEDAŞ tarafından ilçemizde yürütülen bu çalışma için teşekkür ediyorum. Çağdaş kent kimliğinin sağlanması noktasında önemli olan bu çalışma ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalar yapılan planlama doğrultusunda etap etap gerçekleştirilmekte.

GÜRSU’NUN CADDELERİ KABLOLARDAN ARINDIRILIYOR